FAQ

Jak dlouho budete čekat na zboží?

Zboži je on-line objednáno a rezervováno, odesláno následující pracovní den po potvrzení platby či bankovního převodu. Zboží odesílám velmi rychle, obratem a dle podmínek České pošty následně dopraveno během 1-3 dnů v pevné ochrané kartonové obálce jako obyčejné psaní, tj. za 36 Kč nebo jako doporučené psaní za 48 Kč po České republice. Možnosti si vyberete při objednávání zboží. Zboží si také můžete objednat na dobírku za 128 Kč.

Poštovné a doručení do zahraničí se řídí dle sazebníku ČP.

Jaké jsou způsoby platby?

Způsob platby je možný prostřednictvím pay-pal platební brány, platbou bankovním převodem, ale i na dobírku po České republice.

Posílání na Slovensko?

Zkušebně na Slovensko obyčejně za 54 Kč, na dobírku ČP by to bylo asi za 160 Kč, to jsme neakceptovali, čili pokud je zaplaceno za výběr záložek přes paypal nebo převodem na bankovní účet IBAN CZ61 0300 0000 0001 7062 6161 s variabilním číslem shodným s číslem objednávky.

 

Často se nás také ptáte na kamennou prodejnu. Kde se dají záložky koupit?

Kromě e-shopu bookmarklovers.cz jsme k mání na těchto místech:

1) v pražském obchodě ARTĚL DESIGN SHOPS, v Platnéřské 7. (www.artelshop.com)

3) možno také navštívit naše grafické studio Bulldozer, vybrat si záložku a koupit si ji na adrese Kolbenova 997, budova 5G obvykle mezi 9-18 hodinou, ale prosíme raději zavolat na 776 238 226

... někdy nás také můžete osobně vidět na pražském Dyzajn marketu nebo vídeňském WAMPu


Budete-li chtít také patřit do této bezvadné party našich záložkových fanoušků, dejte nám určitě vědět, budeme rádi